Какво представляват нефритените яйца?

Какво представляват нефритените яйца?
9 април 2022

Йони яйцата или познатите ни нефритени яйца, са всъщност естествени кристали, издълбани и полирани във формата на яйца. С тяхна помощ се правят тренировки за укрепване на вагиналните мускули и перинеума. До голяма степен допринасят за така нареченото емоционално "свързване" с вашата женственост и за тонизиране на тазовото дъно.

Тези полускъпоценни камъни също се използват по време на медитация за по-силна вътрешна енергия.

 

Открити в дневен Китай, за йони яйцата се е смятало, че някои кралици са ги използвали, за да бъдат по-здрави и силни както физически, така и психически.

 

Съществуват различни видове яйца, като кристали/ камъни и минерали, и съответно различни размери. За начинаещи се препоръчват упражнения с най-големият размер, защото е по-лесно да бъде "уловено и задържано" яйцето. Като познати камъни и минерали са зеленият нефрит, обсидиан, зелен авантюрин, черен обсидиан, карнеол, розов кварц, тигрово око, опал и други. Най-предпочитаните йони яйца са изработените от зелен нефрит, или "нефритено яйце" и "йони яйце от розов кварц".

 

При усвояване на техниката на кегел упражненията, се преминава постепенно към по-малък размер, а най-напредналите дами могат да пробват вдигане и задържане на тежести с поставено в другия край яйце (древно женствено изкуство, наречено вагинално Кунг Фу), което излиза извън рамките на свиването и отпускането на мускулите и изисква изключително съсредоточаване на вниманието върху тазовото дъно и повдигане на яйцето с влагалището. Единствената разлика между стандартните упражнения с йони яйца и вагиналното вдигане на тежести, е добавяне на тежест към връзката на яйцето.

 

Всички сме чели за упражненията на Кегел и е справедливо да се каже, че тези упражнения работят, но когато се правят правилно. Редовните тренировки на Кегел, които се приемат и разбират от жените днес, са нищожни в сравнение с техниките за укрепване на вагината и перинеума, които могат да бъдат постигнати при използване на йони яйцата.

 

Знаете ли, че се предлагат хирургични операции за стягане на влагалището? А защо не го постигнете по естествен път? Изследванията показват, че използването на йони яйца може да подпомогне здравето на тазовото дъно, здравето на храносмилането, сексуалното здраве и цялостното благополучие на тялото.

 

 

Тук ще изброим някои от предимствата на редовното използване на йони яйцата.

 

- Контрол върху перинеума и мускулите на тазовото дъно след раждането на детето или интимна операция... дори години след това;
- Подобряване на контрола на пикочния мехур и здравето на пикочния мехур;
- Намаляване на ПМС (предменструален синдром), менструални спазми, тъй като чрез редовна практика може да се увеличи притока на кръв към тазовите органи;
- Подпомагане на сексуалното здраве: включително по-силни усещания и по-силен оргазъм;
- Редовната практика с йони яйца стимулира бартолиновата жлеза във влагалището, която е отговорна за влажността.

Един от първите ефекти, които жените изпитват, е облекчаване на вагиналната сухота по време на полов акт.

 

- Стимулиране и рефлексотерапия на точки на всички основни органи в тялото;
- Може да помогне за освобождаването на съхранените емоционални и енергийни отпечатъци, тъй като вагиналната тъкан задържа тези психологически блокажи
- Преодоляване на травматични преживявания, тъй като може да насърчи и насърчи чувството за доверие обратно в тялото.
Открийте и усъвършенствайте по-дълбока и по-любяща връзка с тялото си. Събудете творческата енергия, страстта, либидото и сексуалността.

 

Изберете Вашето йони яйце като единичен размер или изберете икономичен сет с отстъпка от цената в категория Комплекти.

28 септември 2022
Есенно зелено и.. Авантюрин :)

Слънчевото лято и отпуските приключиха, време е за есента и зимата.. повече време за нас и компанията на любимия човек, с чаши с червено вино, пламъци в очите.. и любов.

прочети още
4 септември 2022
Избор на йони яйце - вид камък и размер

Преди време наша клиентка се свърза с нас, несигурна в избора, който иска да направи. Попита за видовете камъни, както и за размерите. Кой камък би бил най-подходящ за нея, както и каква е разликата в размерите на яйцата.

прочети още