Йони яйце, зелен нефрит

59,00 лв.
  • Кат. номер: 004
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Йони яйце за кегел упражнения от светло зелен нефрит. Възможни са нюанси в зеления цвят, според естеството на натуралния камък.

 

Яйцето се предлага в четири размера:

- XL (приблиз. 50*32мм), препоръчителен за първоначални упражнения;

- L (приблиз. 44*31мм), подходящ за първоначални упражнения;

- M (прибл. 41*29мм), за напреднали;

- S (прибл. 31*21мм), за експерти.

Изберете желан размер от падащото меню.

 

Йони яйцата се препоръчват след раждане, операции, смъквания или изпускане на урина. Важно е да се уточни, че ефекта не се забелязва веднага, необходимо е постоянство в упражненията и спазване на препоръките за хигиена. Желателно е да се отделят по десет - петнадесет минути ежедневно. Ако сте пропуснали ден, не увеличавайте времето на следващия ден.

 

Към доставката на яйцето ще получите и кратки инструкции за подготовка и упражнения. Моля, имайте впредвид, че е изключително важно, по време на употребата да сте здрава, да нямате инфекция или раздразнение. Също така е много важно да почистите добре яйцето и да го подготвите за употреба. Не се препоръчват упражнения по време на бременност и поне месец след раждане (месец или след изчистване от лохии).

 

Време за доставка: 1 до 3 работни дни.

При въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас на тел: 0899079171. Ако не сте сигурна, дали за Вас е подходяща употребата на йони яйца, се консултирайте с Вашия личен гинеколог.

Сайта nefrita.com не носи отговорност в случай на нежелани реакции след неправилна употреба.