Йони яйце, розов кварц

59,00 лв.
  • Кат. номер: 005
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Йони яйце за кегел упражнения от розов кварц. Камъкът е натурален, и е възможно да има леки нюанси на розовото от показаната снимка.

 

Яйцето се предлага в четири размера:

- XL (приблиз. 50*32мм), препоръчителен за първоначални упражнения;

- L (приблиз. 44*31мм), подходящ за първоначални упражнения;

- M (прибл. 41*29мм), за напреднали;

- S (прибл. 31*21мм), за експерти.

Изберете желан размер от падащото меню.

 

Употребата на йони яйцата е препоръчителна след раждане, операции, смъквания или изпускане на урина. Ефекта не се забелязва веднага, трябва постоянство постоянство и спазване на препоръките за хигиена. Желателно е да се отделят по десет - петнадесет минути ежедневно. Ако сте пропуснали ден, не увеличавайте времето на следващия ден. НЕ се препоръчва да спите с яйце, не го използвайте и веднага след секс. 

 

Към доставката на яйцето ще получите и кратки инструкции за подготовка и упражнения. Моля, имайте впредвид, че е изключително важно, по време на употребата да сте здрава, да нямате инфекция или раздразнение. Също така е много важно да почистите добре яйцето и да го подготвите за употреба. Не се препоръчват упражнения по време на бременност и поне месец след раждане (месец или след изчистване от лохии). 

 

Време за доставка: 1 до 3 работни дни.

При въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас на тел: 0899079171. Ако не сте сигурна, дали за Вас е подходяща употребата на йони яйца, първо се консултирайте с личния Ви гинеколог.

Сайта nefrita.com не носи отговорност в случай на нежелани реакции след неправилна употреба.