Доставка

Условия за доставка.

 

Получаването на поръчките става чрез куриер. Към момента нямаме физически магазин.

 

Nephrita.com работи с куриерска фирма Еконт Експрес и доставя до врата и до офис, в рамките на цяла България. Ако желаете да доставим извън България, моля да ни пишете на имейл nephritabg@gmail.com.

 

За да сте сигурни, че ще получите пратката си, трябва да посочвате за получател на пратката/ доставката лице, което има навършени 18 години и да може да удостовери това с лична карта. За лицата, които са непълнолетни, е необходимо при получаване на пратка, да присъства родител или настойник, който да удостовери получаването на пратката.

 

Цените за доставка са фиксирани, до офис на Еконт Експрес: 5.69лв. Доставка до врата: 7.29лв.

 

Всички подаръци се изпращат с опция преглед. Внимание: Докато получавате поръчката от куриер, моля проверявайте пратката за повреди в следствие на транспорта, след като подпишете товарителницата в присъствие на куриера. Той трябва да ви изчака да направите това. Пратка с установени по-късно повреди, в следствие на транспорта, не се възстановява от nephrita.com.

 

Като клиент имате право да върнете обратно за наша сметка пратка, ако при прегледа, в присъствие на куриера, се установи дефект или разминаване в поръчаният и доставеният продукт. Ако подаръка няма дефекти, и не е йони яйце/йони сет/ масажор, имате право да го върнете обратно за Ваша сметка, в срок от 14 работни дни след получаването му, съгл. чл. 55, ал.1 от ЗЗП, при условие, че не сте го ползвали и е във вида, в който сте го получили. Изключенията от това правило са изрично регламентирани в Закона за Защита на потребителите, и важат за всички подаръци, с изключение на стоки, които не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

 

Цените, посочени на сайта nephrita.com са в български лева, за един брой, и НЕ включват такса за доставка.