Релакс гривна с естествени камъни за жени и мъже

24,99 лв.
Ново
  • Кат. номер: 115
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Красива гривна, подходяща за носене както от жени, така и от мъже (унисекс), създаваща релакс и баланс.

Гривната е изработена от три естествени камъка:

- тигрово око 

Камъкът тигрово око е разновидност на халцедона или кварца, с копринен блясък, наподобяващ око на котка или тигър. Смята се, че има магични свойства, които се характеризират с намаляване на стреса, облекчаване на тревожността, увеличаване на творческата енергия и силата на волята. Тигровото око от векове е познат като защита срещу уроки и проклятия. 

- черен обсидиан

Черният обсидиан е познат като един от най-мощните и загадъчни скъпоценни камъни в древността.
Камъкът успокоява напрежението. Защитава от повишена тревожност, депресия и неврози. Спомага за по-леко боледуване при грипни заболявания.
Препоръчително е да носите обсидиан със себе си по време на годишните огнища на грип.
Езотериците смятат, че основното магическо свойство на вулканичното стъкло е мощен щит срещу негативни ефекти. Подобно на огледало, амулетът ще отразява тъмните сили.

- хематит

Хематитът е непрозрачен камък, със силен метален блясък. Естественият хематит балансира самочувствието и премахва негативността. Отблъсква отрицателните мисли и чувства. 

Независимо от предполагаемите им магични свойства, естествените камъни притежават своя уникален и неподправен блясък, всеки камък е различен по своето естество и е възможно да има лека разлика от снимката и реалната гривна. Моля, имайте предвид, че цялата информация, съдържаща се в сайта nephrita.com, включително информацията, свързана с медицински и здравни състояния, продукти и процедури, е само с информативна цел!

Гривната е регулируема - с ластична корда, за да пасне на почти всяка ръка.